Melyik a legjobb drón ma a piacon?

Altera- minden ami statisztika

Statisztika, statisztika hátán. Itt rengeteg féle, fajta felmérést megtalálhat az ember, rengeteg témában. Utazás, politika, marketing, gazdaság, sport- tényleg midnen adat és eredmény itt!

 

 

 

Altera- minden ami statisztika

Statisztika, statisztika hátán. Itt rengeteg féle, fajta felmérést megtalálhat az ember, rengeteg témában. Utazás, politika, marketing, gazdaság, sport- tényleg midnen adat és eredmény itt!

 

 

 

Melyik a legjobb drón ma a piacon?


Melyik a legjobb drón ma a piacon?

A drónozás rendkívül elterjedt hobbivá vált az utóbbi években, és ez nem is véletlen. Nem csak nagyon szórakoztató elfoglaltság, de rendkívül jó módja annak, hogy a legszebb felvételeket készítsd el! De melyikek a ma kapható legjobb drónok a piacon? Mutatjuk!


A DJI még mindig egyeduralkodónak tűnik

Aki kicsit is foglalkozott már a drónozás témakörével, minden bizonnyal találkozott már a DJI gyártó nevével. Úgy tűnik a híres dróngyártó cég leküzdhetetlen a drónpiacon, hiszen már az első Phantom szériák óta ők vezetik az eladási listákat, és más drón neveket alig hallani a piacon…

 

Pedig rengeteg más drón gyártó is van, akik hasonló kaliberű, szuper teljesítményű quadcoptereket dobtak a piacra. Minőségben, teljesítményben is ismerünk jó drónokat, ám kétség sem férhet hozzá, hogy a 2019-es nyár legjobb drónjait vizsgáljuk, akkor ismét a DJI nyer…

 

A legkeresettebb drónok ma: a DJI Mavic 2 drónok

A DJI korábban a Phantom szériát nyomatta nagyon, ám manapság úgy tűnik átnyergeltek a Mavic-ekre, amelyek osztatlan sikert aratnak a drónosok körében. 2019 év elején jelent meg a legújabb széria, a DJI Mavic 2 szériája, amelyből egyből két, teljesítményükben hasonló, kamerájukban azonban annál inkább különböző drón került a polcokra: a Mavic 2 Zoom és a Mavic 2 PRO.


A különbség gyakorlatilag tényleg csak a kamerában mutatkozik meg, a Zoom kamerája nevéből fakadóan kiváló minőségű, Zoom-mal szerelt kamerával rendelkezik, míg a PRO a távoli felvételekben jeleskedik inkább. 
 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikk kategória
címkék:

Kommentek


A statisztikák korát éljük

MA már nem lehet semmiféle jól megalapozott döntést sem meghozni statisztikák és elemzések illetve azok kielemzése nélkül.

 

A tudományos bizonyítékot nem lehet, vagy legalábbis nem szabad csupán gépiesen kezelni, előzetes gondolatainknak és hitünknek is részt kell kapniuk a megítélésben.

 

Jordan Ellenberg

 

Kapcsolat

Mi otthon vagyunk a statisztikák és kimutatások világában. Pénz, politika, gazdaság? Nem akadály! Küld el hozzánk kérésed, kérdésed és mi teret adunk neki!

Név*:

Email cím*:

Telefon*:

Város:

Üzenet*:

Top 3 csapatépítő játék ötlet

A 3 legjobb csapatépítő játék ötlet, amit ti is imádni fogtok

Csapatépítő tréninget szerveztek, de kissé tanácstalanok vagytok, hogy milyen játékokat válasszatok. Az lenne a legjobb, ha olyan játékokat sikerülne találni, amik nemcsak nagyon élvezetesek, hanem hasznosak is. Mindenki jó kedvvel veszi ki benne a részét, de a...

Kérdések és válaszok a fogorvostól

Válasz 3 kérdésedre, amit megkérdeznél fogorvosodtól

Vannak olyan általános kérdések, amelyeket nem kérdeznél meg feltétlenül fogorvosodtól, mégis lényegesek és nem árt tudni. Most elhoztuk ezt a 3 kérdést és választ!

Milyen a megfelelő alkalmi ruha moletteknek?

Milyen a megfelelő alkalmi ruha moletteknek?

Megfelelő alkalmi ruhát választani a különböző eseményekre nem egyszerű feladat senkinek, de molettként még nehezebb lehet a dolgod. Nem elég az előírásokat, íratlan szabályokat figyelembe venned, de arra is gondolnod kell, hogy milyen ruhadarabok, színek,...

Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Előnyös öltözködés molettként? Ezekre ügyelj!

Hogyan lehetsz molettként is csinos, divatos? Mutatjuk a legfontosabb dolgokat, amikre érdemes odafigyelned, ha plus size lányként ruhatárad alakítod ki!